Plat dak maken

Met de Dakdekker haalt u de juiste partner in huis als u een plat dak wilt maken. Wij zijn aangesloten bij branchevereniging VEBIDAK. Gezamenlijk zoeken wij naar een oplossing die past bij uw wensen. Wij maken platte daken voor zowel nieuwbouw als renovatie en voor zowel de particuliere als de zakelijke klant in de regio Eindhoven, Tilburg.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij de Dakdekker Eindhoven betreft een plat dak maken Neem contact op over een plat dak maken

 

 

Onze werkwijze

Plat dak maken

Een plat dak maken start bij een uitvoerig advies voor het gehele dakproject. Bij nieuwbouw wordt de offerte uitgebracht op basis van een aanwezig bestek. Bij renovatiewerkzaamheden zullen we voordat we uw plat dak maken eerst het huidige dak grondig inspecteren.

Het VGM plan vormt vervolgens de basis van onze werkwijze als we uw plat dak gaan maken. Hierdoor blijft de veiligheid, gezondheid en milieuvriendelijkheid gewaarborgd.

Verder is bij het maken van uw plat dak een juiste aanleg zeer belangrijk voor een waterdichte afsluiting en een mooi eindresultaat. Ons vakkundig personeel en kwalitatief hoogwaardig materiaal staat hiervoor garant. Een frequent onderhoud zorgt er vervolgens voor dat u zo min mogelijk omkijken naar uw dakbedekking hebt.

Soorten dakbedekking

Plat dak makenEen goede dakbedekking is van groot belang als u een plat dak wilt maken. Bij de Dakdekker kunt u onder andere terecht voor bitumen daken, mastieken daken, teren daken en PVC dakbedekking.

Indien u een zeer duurzaam en milieuvriendelijk plat dak wilt maken is een EPDM dak een goede oplossing.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies!

3w Media