Informatie

Ervaren dak- en bouwservice
De Dakdekker is al vele jaren een ervaren dak- en bouwservice in de dakdekkerswereld. Wij zijn gespecialiseerd in dakbeheer, onderhoud, nieuwbouw en renovatie. Veel verzekeringsbedrijven eisen tegenwoordig dat daken goed onderhouden worden en in een prima staat van conditie verkeren. De Dakdakker helpt u hierbij en zorgt ervoor dat de kans op eventuele schade of lekkages zo klein mogelijk gehouden wordt. Via onze professionele werknemers, welke allen beschikken over een hoge mate van vakkundigheid, hebben we al vele opdrachtgevers (zowel zakelijk als particulier) succesvol van dienst kunnen zijn.

Advies op maat
In de aanvraagfase wordt door de Dakdekker geheel vrijblijvend een uitvoerig advies uitgebracht voor het gehele dakproject. Bij nieuwbouw wordt de offerte uitgebracht op basis van een aanwezig bestek. Ieder project wordt getoetst aan de technische normen en het bouwbesluit. Bij renovatieaanvragen zal onze dakinspecteur eerst het dak grondig inspecteren, waarna de wensen van de opdrachtgever en de technische kennis zullen leiden tot een doeltreffend advies op maat! Om veiligheid, gezondheid en milieuvriendelijkheid te waarborgen voeren wij al onze projecten uit op basis van een VGM plan.

Werken in teamverband
Het werken in teamverband staat bij de Dakdekker hoog aangeschreven. Samenwerkingsverbanden met andere bedrijven en leveranciers dragen bij tot de realisatie van de mooiste projecten van variërende omvang. Juist de combinatie van de verschillende disciplines binnen het team is een belangrijk aspect. Advisering met betrekking tot de dakdetaillering en het ontwerpen van het dakbedekkingsysteem is hierbij de rol van De Dakdekker.

3w Media