PVC dakbedekking

Bent u op zoek naar PVC dakbedekking of wilt u hier meer over weten? Dan bent u bij de Dakdekker aan het juiste adres. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voordelen van een PVC dakbedekking. Inmiddels hebben wij al vele jaren ervaring met deze dakafwerking soort.

PVC dakbedekking is een duurzame kunststof daklaag. Het is geschikt voor daken waarop geen dakpannen (kunnen) worden gebruikt, vaak platte daken. Het goed aanbrengen van PVC dakbedekking is zeer belangrijk. PVC dakfolie kan namelijk aangetast worden door organische oplosmiddelen die in de onderlaag kunnen zitten. Wij houden hier rekening mee en plaatsen indien nodig een tussenlaag. De Dakdekker is VEBIDAK gecertificeerd.

De voordelen van PVC dakbedekking

PVC dakbedekking heeft een levensduur van meer dan 25 jaar. Het is een van de meest gebruikte dakfolies en heeft een fraai uiterlijk. Daarnaast is PVC dakbedekking zeer sterk en tevens licht van gewicht. PVC dakfolie wordt in banen gelegd en is gemakkelijk recyclebaar. Tevens is het UV- en Ozonbestendig.

PVC dakbedekking kan zowel gebruikt worden bij nieuwbouw als dakrenovaties of bij dakgoot repareren. De Dakdekker werkt voor particulieren en zakelijke klanten en is al vele jaren een ervaren dak- en bouwservice in de dakdekkerswereld.

U kunt PVC dakbedekking ook gebruiken als ondergrond voor uw balkon of daktuin. Heeft u meer vragen of wilt u weten wat de mogelijkheden van PVC dakbedekking zijn voor uw dak(en)? Neem dan snel contact met ons op of lees meer over onze diensten als dakdekker Eindhoven en dakdekker Tilburg.

3w Media