EPDM dak

U bent op zoek naar een EPDM dak of wil hier meer over weten? Wij hebben voor onze EPDM daken een betrouwbare partner gevonden die reeds vele jaren hun kwaliteit bewezen heeft, meer informatie is te vinden in de brochure. De Dakdekker informeert u graag over de mogelijkheden:

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een EPDM dakNeem contact op betreft een EPDM dak

Met een dak van EPDM investeert u in de toekomst. Dit is een rubberen dakafdichting met vele voordelen. Zo heeft u met een EPDM dak de zekerheid dat uw dak absoluut waterdicht is en een dak lek uitblijft. Een EPDM dak heeft namelijk een zeer groot rekvermogen waardoor barsten zijn uitgesloten. Daarnaast is uw EPDM dak bestand tegen de meest chemische stoffen, is deze rotbestendig en bestand tegen U.V., Ozon, I.R. en atmosferische invloeden zoals zure regen.

Andere voordelen van uw EPDM dak is dat het volledig koud geplaatst wordt waardoor u geen vlammen op uw dak heeft. Tevens is het materiaal zelf ook brandveilig en zeer milieuvriendelijk. Alsof dit nog niet voldoende is koopt u een EPDM dak ook nog eens tegen een zeer concurrerende prijs.

Toepassingen van een EPDM dak

EPDM Dak

Een EPDM dak is zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie. Het is daarbij 100% toepasbaar op ongeveer alle mogelijke ondergronden. Hiermee voorkomt u grote kostenposten voor het verwijderen en afvoeren van uw oude dakbedekking.

Naast een plat dak kunt u EPDM ook gebruiken voor o.a. goten, daktuinen en bijvoorbeeld drinkwateropslag.

Naast een EPDM dak kunt u ook bij De Dakdekker terecht voor PVC dakbedekking. Wij zijn VEBIDAK gecertificeerd.

3w Media