Onderhoud daken

Bij de Dakdekker kunt u terecht voor al uw dakproblemen. Maar het liefst zorgen wij ervoor dat problemen aan uw dakbedekking voorkomen worden. Dit kan via doeltreffend onderhoud van uw daken. De Dakdekker is gespecialiseerd in onderhoud van daken, groot of klein, hellend of plat.

Door onderhoud worden uw daken regelmatig gecontroleerd en houdt u de kans op lekkages of andere vormen van schade minimaal.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onderhoud dakenNeem contact op met de Dakdekker voor onderhoud daken

Onderhoudsplan

Tevens kunt u bij de Dakdekker een compleet plan laten ontwikkelen voor periodiek onderhoud van uw daken. Dit geeft u de zekerheid dat uw daken in perfectie conditie verkeren en weet u precies wanneer u onderhoud aan uw daken kunt verwachten.

Onderhoud daken

Verplicht onderhoud

Naast de zekerheid die het u geeft is onderhoud van uw daken tegenwoordig bij veel verzekeringsmaatschappijen verplicht. Zij eisen dat uw daken in prima conditie verkeren. De Dakdekker helpt u hier graag bij. Wij beschikken over zeer vakkundig personeel en het juiste materiaal om uw daken in perfectie conditie te houden. Als VEBIDAK lid kunt u vertrouwen op onze professionaliteit.

Inmiddels verzorgen wij al bij vele tevreden opdrachtgevers het onderhoud van daken. Zowel zakelijk als particulier! 

Onderhoud daken

Direct hulp nodig?
Wanneer u calamiteiten heeft aan uw dak, kunt u ook direct contact opnemen met de Dakdekker. Dankzij onze 24 uur service staan wij binnen 24 uur bij u op de stoep om uw dak weer volledig in juiste staat te herstellen. Lees meer over dakreparaties.

Wij zijn u graag van dienst.

3w Media