Dak en zinkwerk

De Dakdekker is gespecialiseerd in alle vormen dak- en zinkwerk, zowel in onderhoud als volledige nieuwbouw. Een goede dakbedekking voor uw huis- of bedrijfspand is van groot belang. Of het nu om waterdichte bedekking van een plat- of een zinken schuinen dakoplossing gaat. Door een juiste aanleg en frequent onderhoud zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk omkijken naar uw dakbedekking hebt.

Passende oplossingen in dakwerk
Wat uw wensen ook zijn met betrekking tot dakbedekking: wij hebben een passende oplossing voor u in petto. Dankzij onze jarenlange ervaring en gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal zijn wij in staat om elk pand van een ideaal dakwerk te voorzien. Daarnaast werken wij ook steevast met een VGM plan als basis waardoor veiligheid, gezondheid en milieuvriendelijkheid gegarandeerd gewaarborgd blijven.

Ook wanneer u last hebt van kleine mankementen aan uw dak zijn wij u graag van dienst. Via een snelle en doeltreffende service zult u binnen 24 uur weer beschikken over een praktisch, waterdicht en fraai dak.

Zink als duurzame uitkomst
Wanneer u op zoek bent naar een duurzame oplossing met een zeer lange levensduur, zit u met een keuze voor zink goed! Zowel voor dak- als –wandbeplating is dit materiaal bijzonder praktisch en voorziet het uw pand van een bijzondere, moderne uitstraling.

Qua milieuvriendelijkheid scoort zink hoog omdat het perfect te recyclen is. Oud bouwzink wordt gerecycled en omgezet naar diverse splinternieuwe oplossingen. Voor meer informatie over zink als duurzame uitkomst kunt u contact met ons opnemen.

3w Media