24 uurs service

Heeft u last van een lekkage? Of heeft uw dak behoefte aan een andere vorm van (direct) onderhoud? Dan zit u goed bij de Dakdekker. Wij beschikken namelijk over dakbeheer door eigen vakkundige professionals en zijn daardoor in staat om uw dak binnen 24 uur te repareren.

24 uur per dag. 7 dagen per week
Neem contact met ons op en wij zorgen dat er binnen 24 uur een professional bij u op de stoep staat om uw dak(en) weer succesvol in orde te maken.

Opsporen, vaststellen en repareren
Er zijn vele oorzaken die schade kunnen veroorzaken aan uw dak en een lekkage of ander gevaar tot gevolg hebben. Ouderdom, verstoppingen, of natuurschade bijvoorbeeld. De Dakdekker is in staat om snel de oorzaak van uw schade op te sporen. Wanneer de oorzaak is vastgesteld beschikt de Dakdekker over het materiaal en de prestige om het probleem direct aan te pakken en uw dak succesvol te repareren.

Wanneer u problemen aan uw dak vermoed, is het belangrijk dat u niet te lang wacht met het opnemen van professioneel contact. Een kleine lekkage kan snel uitgroeien tot een groot probleem met veel waterschade. De Dakdekker staat altijd tot u dienst en zorgt ervoor dat uw dak binnen 24 uur hersteld zal worden.

Doeltreffende dienstverlening
Wij zweren bij een doeltreffende dienstverlening waarin we uw probleem zo snel mogelijk verhelpen. Maar verhelpen is slechts tijdelijk. De Dakdakker adviseert u graag ook direct over eventuele aanpassingen aan uw dak(en) zodat eenzelfde probleem niet meer voor zal komen. Het is tevens mogelijk om een frequente onderhoudsplanning voor uw daken te laten ontwikkelen. Zo weet u zeker dat uw daken altijd in goede conditie verkeren en komt u niet voor onverwachte problemen te staan!

3w Media