Dakinspecteur

Wilt u een dakinspecteur naar het dak van uw pand of woning laten kijken? Dan helpen wij u graag. Onze vakkundige dakinspecteur inspecteert uw dak op mogelijke slijtage en schade veroorzaakt door bijvoorbeeld achterstallig onderhoud of stormschade. De Dakdekker is lid van branchevereniging VEBIDAK.

Een dakinspecteur inschakelen is nuttig voor elk type gebouw. De Dakdekker werkt voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Dus of u nu het dak van uw woning, loods of kantoorpand wilt laten inspecteren, onze dakinspecteur is u graag van dienst. Na inspectie rapporteren wij aan u de staat van uw dak(en). Tevens vertelt onze dakinspecteur u welke dakreparaties nodig zijn en wat de kosten hiervan zijn.

De Dakdekker is VEBIDAK (Vereniging Dakbedekkingsbranche Nederland) gecertificeerd. Onze dakinspecteur is een vakkundige professional met vele jaren ervaring. Als erkend dakinspecteur kunnen wij ook een onderhoudsplan voor uw dak(en) opstellen, voor een periodieke controle en onderhoud.

Spoedreparatie

Bij spoedreparaties zorgen wij ervoor dat er binnen 24 uur een dakinspecteur bij u op de stoep staat om uw dak(en) weer succesvol in orde te maken. Heeft u bijvoorbeeld een dak lek? Neem dan snel contact met ons op!

Dakinspecteur de Dakdekker is gevestigd in het Zuiden van Nederland, met name in deze regio zijn wij actief. Lees meer over onze diensten als dakdekker Eindhoven en dakdekker Tilburg.

3w Media