Dakdekkersbedrijf Helmond

Bent u op zoek naar een professioneel dakdekkersbedrijf in Helmond? Dan is De Dakdekker Dak- en Bouwservice aan de Breedijk te Helmond voor u het juiste adres. Wij hebben al vele jaren ervaring op het gebied van nieuwbouw daken, dakreparaties en dakbeheer en kunnen u dan ook volledig ontzorgen op dit gebied. 


Dakbeheer

Onze vakkundige professionals kunnen u volledig ontzorgen als het gaat om het beheer van uw dak(en). Bij lekkage of andere problemen zijn wij binnen 24 uur aanwezig om uw dak te herstellen. 

Onderhoud daken

Vakkundig dakonderhoud is belangrijk. Onze dakspecialisten verkleinen met regelmatig onderhoud de kans op schade of lekkage aan uw dak. 

Nieuwbouw

DeDakdekker is partner van bouwbedrijven als het gaat om het dak van een nieuwbouw woning of bedrijfspand. Wij maken zowel een plat dak als een hellend dak. Duurzaamheid van het dak speelt hierbij een belangrijke rol evenals milieuvriendelijkheid. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de isolatie van het dak en het gebruik van milieuvriendelijke materialen.

Renovatie van daken

Een bestaand dak herstellen of gedeeltelijk vernieuwen? Dan is DeDakdekker te Helmond de geschikte partner voor u. Onze specialisten kunnen u deskundig advies geven over de mogelijkheden uw dak te herstellen of te vernieuwen. Kapotte dakpannen, verzakte dakpannen, lekkages of een vochtig binnenklimaat kunnen erop wijzen dat renovatie van uw dak nodig is. De Dakdekker zal dit voor u onderzoeken en u een passend advies geven. 

 

De Dakdekker is gevestigd in Helmond en werkzaam voor particulieren en bedrijven in Helmond en omgeving van Weert en Venlo tot Eindhoven en Tilburg. Op onze pagina met Projecten ziet u enkele van de daken die wij hebben mogen realiseren. Ons bedrijf is gecertificeerd door de Vereniging Dakbedekkingsbranche Nederland, Vebidak.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij de Dakdekker EindhovenNeem contact op met de Dakdekker Eindhoven

3w Media